Екстернизирајте што било на врвните програмери.

Externalize.dev ви обезбедува огромен сет на алатки и програмери кои ќе ви помогнат брзо да ги завршите задачите за развој.

Зошто да работиме со Externalize.dev?

Проба без ризик

Ние ви олеснуваме да го испробате Externalize.dev.

За помалку од една недела

Од моментот кога ќе започнете да зборувате со нас, имаме за цел да ви парираме со најдобриот развивач во рок од една недела.

Далечна работна сила

Како што сите бевме сведоци за време на оваа сегашна пандемија, да се биде физички во канцеларија, не е толку важно. Ние гарантираме дека ќе се погрижиме лесно и брзо да ви овозможиме врвни развивачи на далечинска работа.

Пред-проверени програмери

Ние осигуруваме дека сте запознати со најдобрите развивачи за вашиот проект.

Vue.js programeri

javascript-frameworks

Почни
PrestaShop programeri

ecommerce

Почни
Big Commerce programeri

ecommerce

Почни
Joomla programeri

mobile

Почни

како работи?

Поминувањето низ процес на селекција е секогаш болка.
Ние го решаваме ова. Брзо.

Кажете ни за потребите што ги имате
Време проценето: 2-3minuta

Кажете ни за вашите производни или проектни технолошки спецификации и приоритети.

Запознајте го вашиот нов развивач
Време проценето: 5-7 denovi

За неколку дена, ќе се сретнете со вашиот избран, висококвалитетен квалификуван инженер.

Одборот и уживајте!
Време проценето: 5 denovi

Апсолутно без ризик 7 дена. Плаќајте само доколку сте задоволни.

Сведоштво

“Активно барав посветен развивач на далечини. Не можев да најдам некој сериозен, сè додека не се регистрирав на externalize.dev.”

Што е Externalize.dev?

Доверба од врвни клиенти

Нашето ветување

најми врвни програмери без проблеми

Преку нашата мрежа од повеќе од илјада претходно проверени програмери, ви гарантираме дека ќе ги пронајдете програмерите што ви требаат за рекордно време.

Почни
Но зошто?

Зошто го правиме тоа што го правиме?

Пандемијата Ковид-19 влијае на милијарди луѓе ширум светот. Сите се погодени од ова. Оваа изјава е уште поточна кога размислуваме за мали и средни бизниси. Тие се столбот на економијата. Потребна им е наша поддршка, особено кога станува збор за дигитална трансформација во домени како што се администрации, канцеларија за поддршка, извршни асистенти и поддршка на клиенти. Нашата цел во Externalize.dev е да продолжиме да влијаеме преку обезбедување услуги над и надвор од помошта и да им помогнеме на деловните активности на нашите клиенти преку оваа пандемија.

Пандемиска илустрација Ковид-19