Eksternalizoni gjithçka tek zhvilluesit kryesorë.

Externalize.dev ju siguron një sërë mjetesh dhe programuesish për t'ju ndihmuar të përfundoni detyrat e zhvillimit, shpejt.

Pse të punojmë me Externalize.dev?

Provë pa rrezik

Ne e bëjmë më të lehtë për ju që të provoni Externalize.dev.

Në më pak se një javë

Që nga momenti kur filloni të na flisni, ne synojmë që t'ju përputhemi me zhvilluesin më të mirë brenda një jave.

Fuqia punëtore në distancë

Siç kemi parë të gjithë gjatë kësaj pandemie aktuale, të qenit fizikisht në një zyrë, nuk ka shumë rëndësi. Ne garantojmë që të sigurohemi që t'ju sigurojmë zhvilluesit kryesorë të largët lehtë dhe shpejt.

Zhvilluesit e verifikuar paraprakisht

Ne sigurohemi që ju të njiheni me zhvilluesit më të mirë për projektin tuaj.

Vue.js programues

javascript-frameworks

Fillo
OpenCart programues

ecommerce

Fillo
Magento programues

mobile

Fillo
Java programues

mobile

Fillo

Si punon?

Kalimi nëpër një proces përzgjedhjeje është gjithmonë një dhimbje.
Ne e zgjidhim këtë. Shpejt.

Na tregoni për nevojat që keni
Koha e vlerësuar: 2-3minutat

Na tregoni për specifikimet dhe përparësitë teknologjike të produktit ose projektit tuaj.

Njihuni me zhvilluesin tuaj të ri
Koha e vlerësuar: 5-7 dite

Pas disa ditësh, ju do të takoheni me inxhinierin tuaj të zgjedhur, me cilësi të lartë të kualifikuar.

Në bord dhe kënaquni!
Koha e vlerësuar: 5 dite

Absolutisht pa rreziqe për 7 ditë. Paguani vetëm nëse jeni të kënaqur.

Dëshmi

“Unë isha duke kërkuar në mënyrë aktive për një zhvillues të dedikuar të largët. Nuk munda të gjeja ndonjë njeri serioz, derisa u regjistrova në externalize.dev.”

Çfarë është Externalize.dev?

Të besuar nga klientët kryesorë

Premtimi ynë

Punësoni zhvillues të lartë pa sherr

Përmes rrjetit tonë prej më shumë se një mijë zhvilluesish të verifikuar paraprakisht, ne garantojmë se do t'ju gjejmë zhvilluesit që ju nevojiten në një kohë rekord.

Fillo
Por pse?

Pse bëjmë atë që bëjmë?

Pandemia Covid-19 po prek miliarda njerëz në të gjithë botën. Të gjithë preken nga kjo. Kjo deklaratë është edhe më e saktë kur mendojmë për bizneset e vogla dhe të mesme. Ata janë shtylla kurrizore e ekonomisë. Ata kanë nevojë për mbështetjen tonë, veçanërisht kur bëhet fjalë për Transformimin Dixhital në fusha të tilla si Administratat, Back Office, Asistentët Ekzekutivë dhe Mbështetjen e Klientit. Qëllimi ynë në Externalize.dev është të vazhdojmë të japim një ndikim duke ofruar shërbime të ndihmës mbi dhe përtej dhe të ndihmojmë biznesin e klientëve tanë ta bëjnë atë përmes kësaj pandemie.

Ilustrim Pandemik Covid-19