Изберете технолошки оџак

React programeri

javascript-frameworks

Почни
Magento programeri

mobile

Почни
Java programeri

mobile

Почни
Joomla programeri

mobile

Почни
Big Commerce programeri

ecommerce

Почни
Python programeri

backend

Почни
PrestaShop programeri

ecommerce

Почни
Android programeri

mobile

Почни
Drupal programeri

mobile

Почни
Vue.js programeri

javascript-frameworks

Почни
Wordpress programeri

ecommerce

Почни
node.js programeri

javascript-frameworks

Почни
Dart programeri

mobile

Почни
OpenCart programeri

ecommerce

Почни
C# programeri

backend

Почни
Erlang programeri

backend

Почни
WooCommerce programeri

ecommerce

Почни
Shopify programeri

ecommerce

Почни
PHP programeri

backend

Почни
React Native programeri

javascript-frameworks

Почни
Ruby on Rails programeri

backend

Почни
Flutter programeri

mobile

Почни

Зошто да работиме со Externalize.dev?

Проба без ризик

Ние ви олеснуваме да го испробате Externalize.dev.

За помалку од една недела

Од моментот кога ќе започнете да зборувате со нас, имаме за цел да ви парираме со најдобриот развивач во рок од една недела.

Далечна работна сила

Како што сите бевме сведоци за време на оваа сегашна пандемија, да се биде физички во канцеларија, не е толку важно. Ние гарантираме дека ќе се погрижиме лесно и брзо да ви овозможиме врвни развивачи на далечинска работа.

Пред-проверени програмери

Ние осигуруваме дека сте запознати со најдобрите развивачи за вашиот проект.

како работи?

Поминувањето низ процес на селекција е секогаш болка.
Ние го решаваме ова. Брзо.

Кажете ни за потребите што ги имате
Време проценето: 2-3minuta

Кажете ни за вашите производни или проектни технолошки спецификации и приоритети.

Запознајте го вашиот нов развивач
Време проценето: 5-7 denovi

За неколку дена, ќе се сретнете со вашиот избран, висококвалитетен квалификуван инженер.

Одборот и уживајте!
Време проценето: 5 denovi

Апсолутно без ризик 7 дена. Плаќајте само доколку сте задоволни.

Сведоштво

“Активно барав посветен развивач на далечини. Не можев да најдам некој сериозен, сè додека не се регистрирав на externalize.dev.”

Што е Externalize.dev?

Доверба од врвни клиенти

Нашето ветување

најми врвни програмери без проблеми

Преку нашата мрежа од повеќе од илјада претходно проверени програмери, ви гарантираме дека ќе ги пронајдете програмерите што ви требаат за рекордно време.

Почни

Најчесто поставувани прашања во врска со ангажирање на А. развивач

Зошто да го користам Externalize.dev наместо да ангажирам некого директно?

Externalize.dev е дел од поголема група, со седиште во Geneенева, Швајцарија. МНК Груп СА е специјализирана за екипирање на работни места за технологија. Ние ги обучуваме нашите луѓе на висок стандард за испорака и квалитет. Нашите луѓе им помогнаа на нашите бизниси да успеат. Тие ќе им помогнат на твоите.

Сакам да договорам развивач. Како работи ова?

Вие едноставно ни кажувате кои програмери би сакале да ги вработите. Лесно е.

Како ги заштитувате приватноста и разменетите податоци?

Ние секогаш бараме НДА да се потпише при регистрација. Нашиот тим го прави висок приоритет почитувањето на приватноста и податоците разменети со вашиот програмер.

Дали нудите пакети на претпријатија или планови за ВИП?

Да, ние нудиме опции за самопослужување за наплата. За поголеми планови, не двоумете се да контактирате со нас

Јас сум развивач, барам работа. Дали прифаќате апликации?

Апсолутно. Едноставно, преминете на https://mnk. кариера за да ги видите сите наши отворени позиции.

Само што се пријавив. Што е следно?

Одлично! Добредојде на бродот! Некој од нашиот тим ќе ве извести за кратко време и ќе ве натера да ги поставите сите

Но зошто?

Зошто го правиме тоа што го правиме?

Пандемијата Ковид-19 влијае на милијарди луѓе ширум светот. Сите се погодени од ова. Оваа изјава е уште поточна кога размислуваме за мали и средни бизниси. Тие се столбот на економијата. Потребна им е наша поддршка, особено кога станува збор за дигитална трансформација во домени како што се администрации, канцеларија за поддршка, извршни асистенти и поддршка на клиенти. Нашата цел во Externalize.dev е да продолжиме да влијаеме преку обезбедување услуги над и надвор од помошта и да им помогнеме на деловните активности на нашите клиенти преку оваа пандемија.

Пандемиска илустрација Ковид-19