Pse të punësoni tuajin PHP Zhvilluesi me Externalize.dev?

Telekomanda PHP zhvilluesi

Siç kemi parë të gjithë gjatë kësaj pandemie aktuale, të qenit fizikisht në një zyrë, nuk ka shumë rëndësi. Ne garantojmë që të sigurohemi se do t'ju ofrojmë pajisjen më të largët PHP zhvilluesit lehtë dhe shpejt.

E juaja PHP Zhvilluesi i gatshëm për të filluar

Që nga momenti kur ju filloni të flisni me ne, ne synojmë t'ju përputhim me më të mirët PHP zhvilluesi brenda një jave.

Provë pa rrezik

Ne e bëjmë më të lehtë për ju që të punësoni tuajin PHP zhvillues me Externalize.dev.

Të verifikuar paraprakisht PHP zhvilluesit

Ne sigurohemi që të njiheni me më të mirët PHP zhvilluesit për projektin tuaj.

Si mund të punësoj timen PHP zhvilluesi?

Kalimi i punësimit të një PHP zhvilluesi mund të jetë një dhimbje.
Ne e zgjidhim këtë. Shpejt.

Na tregoni për nevojat që keni
Koha e vlerësuar: 2-3minutat

Na tregoni për tuajat PHP produkt ose PHP specifikimet dhe përparësitë teknologjike të projektit.

Njihuni me zhvilluesin tuaj të ri
Koha e vlerësuar: 5-7 dite

Pas disa ditësh, do të takoheni me të kualifikuarit tuaj të kualifikuar dhe me cilësi të lartë PHP inxhinier

Në bord dhe kënaquni!
Koha e vlerësuar: 5 dite

Punësoni tuajin PHP zhvillues, absolutisht pa rrezik për 7 ditë. Paguani vetëm nëse jeni të kënaqur.

Dëshmi

“Unë isha duke kërkuar në mënyrë aktive për një zhvillues të dedikuar të largët. Nuk munda të gjeja ndonjë njeri serioz, derisa u regjistrova në externalize.dev.”

Çfarë është Externalize.dev?

Të besuar nga klientët kryesorë

Premtimi ynë

Punëso krye PHP zhvilluesve pa sherr

Përmes rrjetit tonë prej më shumë se një mijë të para-verifikuar PHP zhvilluesit, ne garantojmë se do t'ju gjeni PHP zhvilluesve që ju nevojiten në kohë rekord.

Fillo

Pyetjet e bëra më shpesh në lidhje me punësimin e një PHP zhvilluesi

Pse duhet të përdor Externalize.dev për të punësuar timen PHP zhvillues, në vend që të punësosh dikë direkt?

Externalize.dev është pjesë e një grupi më të madh, me seli në Gjenevë, Zvicër. MNK Group SA është e specializuar në stafin për pozicione në teknologji, të tilla si PHP zhvillimi Ne i trajnojmë njerëzit tanë për një standard të lartë të ofrimit dhe cilësisë. Njerëzit tanë ndihmuan bizneset tona të kenë sukses. Ata do të ndihmojnë tuajat.

Unë dua të kontraktoj një PHP zhvilluesi Si punon kjo?

Ne kemi një proces të drejtpërdrejtë për t'ju ndihmuar të punësoni tuajin PHP zhvilluesi Thjesht na kontaktoni për të ndarë specifikimet tuaja!

Si e mbroni privatësinë dhe të dhënat e shkëmbyera?

Ne gjithmonë kërkojmë që NDA të nënshkruhet kur të regjistroheni. Ekipi ynë e bën një përparësi të lartë respektimin e privatësisë dhe të dhënave të shkëmbyera me programuesin tuaj.

A ofroni paketa ndërmarrjesh apo plane VIP?

Po, ne ofrojmë opsione të blerjes së vetë-shërbimit. Për plane më të mëdha, mos hezitoni të na kontaktoni

une jam nje PHP zhvillues, në kërkim të një pune. A pranoni aplikime?

Absolutisht. Thjesht kaloni në https://mnk. Careers për të parë të gjitha pozicionet tona të hapura.

Sapo u regjistrova. Ç'pritet më tej?

Shkëlqyeshëm! Mire se erdhe ne bord! Dikush nga ekipi ynë do t'ju kontaktojë së shpejti dhe do të fillojë të punojë për punësimin tuaj PHP zhvilluesi

Por pse?

Pse bëjmë atë që bëjmë?

Pandemia Covid-19 po prek miliarda njerëz në të gjithë botën. Të gjithë preken nga kjo. Kjo deklaratë është edhe më e saktë kur mendojmë për bizneset e vogla dhe të mesme. Ata janë shtylla kurrizore e ekonomisë. Ata kanë nevojë për mbështetjen tonë, veçanërisht kur bëhet fjalë për Transformimin Dixhital në fusha të tilla si Administratat, Back Office, Asistentët Ekzekutivë dhe Mbështetjen e Klientit. Qëllimi ynë në Externalize.dev është të vazhdojmë të japim një ndikim duke ofruar shërbime të ndihmës mbi dhe përtej dhe të ndihmojmë biznesin e klientëve tanë ta bëjnë atë përmes kësaj pandemie.

Ilustrim Pandemik Covid-19